sâmbătă, 3 septembrie 2016

Fashion House: CHANEL

În modă există mai multe imperii, fie mici, mari, cunoscute sau mai puţin cunoscute, acestea construind majoritatea din industria acesteia.

CHANEL este unul dintre cele mai extinse imperii atât în industria modei, cât şi în industria cosmeticelor, având stilul său aparte, combinând era modernă cu cea contemporană. Numele său a fost dat după celebra creatoare de modă Coco Chanel care a schimbat cu totul regulile vestimentaţiei, mai ales în cea feminină.
În opinia mea, aceast brand al modei este unul stilat, cu mult gust, dedicat mai ales doamnelor. Are un aer sofisticat, clasic, feminin şi destul de matur, dar există şi excepţii în acest sens. Şi pentru că iubesc clasicul, CHANEL face parte din topul designerilor şi al caselor de modă favorite.
În acest sezon, CHANEL pune accent mai mult pe non-culori, dar nu lipsesc nici culorile, acestea fiind mai pastelate. Detaliile subtile nu lipsesc din creaţiile lui Karl Lagerfeld, acestea dând un val de strălucire colecţiei parcă desprinse din anii 30, dar într-o formă nouă şi modificată.
Fundalul prezentării a fost unul interesant şi original, creatorul divulgând ce se află în spatele tuturor creaţiilor sale, oamenii care le croiesc, povestea hainelor. Mai pe scurt, a adus casa de modă în show-ul din sezonul acesta.
Casa de modă CHANEL este unul dintre icon-urile modei moderne şi contemporane, multe persoane fiind fascinate (printre care şi eu) de fiecare nouă colecţie. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu