duminică, 10 iulie 2016

Sfaturi şi idei pentru un look cât mai lejer şi personalizat

Toată lumea ştie că moda este o ramură a artei, de aceea există câteva lucruri importante de punctat. Dacă în trecut existau multe restricţii în modă, în prezent aceasta a devenit un mod liber de a-ţi exprima adevărata persoană din tine. Totuşi există câteva sfaturi pe care vreau să vi le împărtăşesc, acestea ajutându-mă să-mi expun personalitatea într-un mod lejer şi original.
1. Pentru început, poţi purta absolut orice stil existent, dar doar atâta timp cât te simţi încrezătoare şi bine în el, deoarece dacă mergi pe un stil doar pentru că ceilalţi spun că te avantajează mult mai bine decât pe stilul în care tu ştii că poţi arăta cine eşti, niciodată nu-ţi vei putea arăta adevărata faţă.
2. Încearcă, pe cât posibil, să nu combini nuanţele din aceeaşi categorie între ele, pentru că nu întotdeauna va ieşi ceea ce ţi-ai imaginat tu. De exemplu, eu nu combin roşul cu rozul sau bleumarinul cu negrul. Totuşi, există şi cazuri pozitive:
3. Dacă îţi place simplitatea, nu te sfii totuşi să-ţi pui un accesoriu mai evident sau să-ţi faci un make-up mai îndrăzneţ, pentru că îţi vor pune în valoare outfit-ul.
4. Dacă eşti o persoană mai îndrăzneaţă, dar există momente în care te simţi ,,ca un pom de Crăciun", încearcă să renunţi la un accesoriu sau înlocuieşte-l cu unul în nuanţe mai calme sau simple.
5. Încearcă să nu combini piesele cu modele diferite între ele, pentru că nu mereu avantajează, dar sunt cazuri în care acestea se îmbină foarte bine:
6. Pentru final, poartă ce iţi place şi fii cât mai încrezătoare şi originală!
Toate aceste lucruri m-au ajutat să mă regăsesc şi în acelaşi timp m-au făcut să-mi iubesc personalitatea. :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu