joi, 21 iulie 2016

Fashion designers: Elie Saab

Fiecare dintre noi avem gusturi diferite în modă, deci automat avem şi preferințe diferite când vine vorba despre casele şi creatorii de modă, de la stilul Chanel până la creațiile lui Alexander McQueen.
Designer-ul meu preferat este Elie Saab, nu pentru că este foarte renumit, ci pentru că mă regăsesc în stilul său. Creațiile sale sunt foarte sofisticate şi delicate, foarte feminine şi întotdeauna pun în valoare formele corpului.
În opinia mea, stilul său se situează undeva între clasic şi vintage, dantela şi broderiile fiind părţile lui preferate din creațiile sale.
Rochia care m-a impresionat cel mai mult din colecțiile sale de-a lungul timpului a fost aceea care semăna cu un apus de soare, din colecţia primăvară-vară 2014, deoarece Elie Saab a arătat faptul că poţi purta, la propriu, natura pe tine.
În acest sezon, Saab a apelat la nuanţe neutre şi închise, acestea fiind combinate cu aplicaţii şi broderii sclipitoare. Punctele de originalitate la această colecție sunt pasările şi inimile pe rochii sub forma aplicațiilor, părerea mea fiind aceea că designer-ul a vrut să exprime atât libertatea, cât şi frumuseţea creeaţiilor sale în viziunea sa.

Elie Saab este un designer apreciat, acesta ştiind cum să-şi exprime imaginaţia şi originalitatea prin intermediul modei.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu